nemesocsa 


RÓLUNK

A DEMONE temetkezési vállalat 2011-ben került megalapításra, hogy segítse a családokat a nehéz időkben. Temetkezési szolgáltatások kínálunk, és azon dolgozunk, hogy segítsünk Önöknek létrehozni egy olyan búcsúztatót, amely olyannyira egyedi, mint az a személy, aki elhagyta Önöket.

Küldetésünk, hogy megfelelő figyelmet szenteljünk a gyászoló család minden tagja kérésének, ezzel nyugodt és megfelelő környezetet biztosítva az elhunyt búcsúztatásának.

Szolgáljuk Önöket és feladatunknak tartjuk megfelelni a változó temetkezési szabványoknak, valamint a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatást nyújtani.Mi a DEMONE temetkezési vállalatnál folyamatosan gazdagítjuk tudásunkat a temetkezési szolgáltatások terén annak érdekében, hogy önöknek a legmagasabb szintű kényelmet, vigaszt és segítséget nyújthassuk az élet nehéz pillanataiban.

Magasan képzett személyzetünk mindig készen áll arra, hogy segítséget nyújtson önöknek és NON STOP elérhetők az alábbi 0905 555 222  telefonszámon a nap minden percében.

 

 

BannersHU01 OFF

BannersHU02 OFF

BannersHU03 OFF